Tuesday، ۱۴ Farvardin ۱۴۰۳
محصولات شیائومی دارای کیفیت ساخت، مشخصات بهتر و قیمت ارزانتر هستند و به همین دلیل توجه افراد بسیاری را در سرتاسر جهان به خود جلب میکنند. اما متاسفانه این محبوبیت بیشتر شیائومی موجب تولید محصولات تقلبی بیشتری شده است و تعداد پاوربانکهای تقلبی آن در بازار بیشتر از تعداد پاوربانکهای اصلی میباشد. در این مقاله قصد داریم به نکاتی بپردازیم که با استفاده از آنها میتوانید پاوربانک تقلبی و اصلی شیائومی را تشخیص دهید.
بسته به شرکتی که پاوربانک تقلبی شیائومی را تولید کرده است، موارد مختلفی وجود دارد که مشابه نمونه اصلی تولید شده، اما به احتمال زیاد تمامی موارد زیر در آنها رعایت نشده است و تستها با شکست مواجه میشوند.
پاوربانکهای Mi شیائومی دارای 6 ظرفیت مشخص زیر هستند:
پاوربانک Mi 5000 میلی آمپر ساعت که در سال 2015 تولید شده است.
پاوربانک Mi 5200 میلی آمپر ساعت که احتمالا تولید آن متوقف شده است.
پاوربانک Mi 10000 میلی آمپر ساعت که در سال 2015 تولید شده است.
پاوربانک Mi 10400 میلی آمپر ساعت
پاوربانک Mi 16000 میلی آمپر ساعت که در سال 2015 تولید شده است.
پاوربانک Mi 20000 میلی آمپر ساعت که در نوامبر 2015 تولید شده است.
اگر پاوربانکی با برند Mi در بازار مشاهده کردید که دارای یکی از ظرفیتهای بالا نبود، احتمالا تقلبی است.
بررسی کد 20 رقمی روی بسته بندی اولین و سادهترین مرحله برای بررسی اصلی و تقلبی بودن پاوربانک است و تنها یک مورد بسیار نادر وجود دارد که یک پاوربانک تقلبی این آزمایش را با موفقیت پشت سر بگذارد.
پاوربانکهای اصلی شیائومی که در چین فروخته میشوند، برچسبی روی بسته بندی خود دارند که با خراش دادن آن یک کد 20 رقمی ظاهر میشود. با وارد کردن این کد در وبسایت شیائومی، محصول اصلی مورد تایید قرار میگیرد.
پاوربانکهای تقلبی معمولا چنین برچسبی روی بسته بندی خود ندارند که اصلی بودن آنها را تایید کند. حتی اگر یک مورد از این برچسبها در محصولات تقلبی وجو داشته باشد، در وبسایت عدد بسیار بالایی را نشان میدهد زیرا افراد تولیدکننده محصولات جعلی میخواهند با چاپ کد بر روی چندین برچسب در هزینههای خود صرفه جویی کنند.
کابل MicroUSB همراه پاوربانکهای شیائومی اصلی، هیچ مارک Mi چاپ شدهای ندارند و اگر روی آنها Mi چاپ شده دیدید، تقلبی است. در پاوربانکهای 20000 میلی آمپر ساعت، طول کابل USB چیزی حدود 13 اینچ بیشتر است و در انتهای MicroUSB نماد رعد و برق چاپ شده است.
پاوربانکهای تقلبی معمولا با کابل USB ارسال میشوند که روی آنها Mi چاپ شده است.
پاوربانک شیائومی اصلی تلفن همراه متصل به آن را در زمانی که خود نیز در حال شارژ است، شارژ میکند.
پاوربانک شیائومی تقلبی این قابلیت را ندارد و هنگام شارژ شدن جریانی به تلفن همراه متصل به خود منتقل نمیکند و تنها زمانی که شارژر را از پاوربانک جدا میکنید، موبایل شارژ میشود.
در پاوربانکهای اصلی شیائومی، قسمت قابل مشاهده جلویی درگاه Micro USB و USB استاندارد و دارای رنگ سفید برنجی است.
در پاوربانکهای جعلی شیائومی، قسمت قابل مشاهده جلویی درگاه USB استاندارد دارای رنگ سفید شیری و درگاه Micro USB دارای رنگ مشکی است.
(( برای مشاهده انواع لوازم خانگی هوشمند شیائومی کلیک کنید. ))
پاوربانکهای اصلی شیائومی دارای چاپی سبک و شفاف با جوهر خاکستری هستند و بافت چاپ با حرکت دادن انگشتان قابل لمس است.
پاوربانکهای تقلبی شیائومی، معمولا دارای جوهری تیرهتر هستند و چاپ آنها کدر، تار و نا مشخص به نظر میرسد.
چراغهای ال ای دی پاوربانک اصلی هنگام نمایش وضعیت برق دستگاه چشمک میزنند، با نگه داشتن دکمه پاور خاموش و با رها کردن آن روشن میشوند و به خوبی نصب شدهاند که از قسمتهای دیگر پاوربانک بیرون نمیزنند.
چراغهای ال ای دی پاوربانک تقلبی پس از یک بار فشردن دکمه چشمک میزنند و با فشار دادن دکمه خاموش نمیشوند. این چراغها معمولا به درستی نصب نشدهاند و از دیگر قسمتهای پاوربانک بیرون میزنند.
این نام تجاری در پاوربانکهای جدید 16000 میلی آمپر ساعتی اصلی هم وجود ندارد و در جدیدترین پاوربانکهای 20000 میلی آمپر ساعتی قابل مشاهد است.
پاوربانکهای اصلی شیائومی دارای مارک Mi کوچک روی شاسی پورت USB استاندارد پاوربانک هستند که به راحتی با نگاه کردن یا هدایت یک منبع نور قابل مشاهده است.
پاوربانکهای اصلی شیائومی دارای باتریهایی از برندهای بینالمللی مانند پاناسونیک، سامسونگ و ال جی هستند.
پاوربانکهای تقلبی شیائومی دارای باتریهای تقلبی معمولا صورتی رنگ هستند.
پاوربانکهای اصلی شیائومی را میتوانید از وبسایت منطقهای شیائومی در منطقه و محل زندگی خود یا فروشگاههای معتبر فروش پاوربانک تهیه کنید. اما همواره هنگام خرید به نکات گفته شده توجه داشته باشید.
منبع: techmesto